PDA

View Full Version : Twhite71 Logs



Twhite71
07-10-2015, 03:15 AM
Ok so i finally figured out how to do these logs as I'm new to the AP V3.

Mods:
corksport cat-back exhaust (have catted downpipe but not installed until i get a HPFP)
corksport TIH and short ram intake

Tune: Stage 1 + SF

if you guys could review and make sure everything looks okay.(fingers crossed)

i had a Fuel to rich yesterday but hasn't come back.

Twhite71
07-10-2015, 03:16 AM
mickey_g

Fack_Dude
07-10-2015, 09:49 AM
Dude, you need to do a proper 4th gear wot run for a proper log.

Twhite71
07-10-2015, 10:22 AM
Dude, you need to do a proper 4th gear wot run for a proper log.

Okay. Lol I will attempt this again tonight after work.

loki
07-10-2015, 10:23 AM
Dude, you need to do a proper 4th gear wot run for a proper log.

as fack_dude eluded to, you only made it up to 4700 rpms

You could do a 3rd gear pull with your mods, but right to redline

Twhite71
07-10-2015, 03:29 PM
12240

so I've attempted to do this better did it on a 3rd gear pull

Twhite71
07-10-2015, 03:29 PM
im gonna do another one tonight when its a bit cooler outside.

Twhite71
07-11-2015, 03:37 AM
12242

Twhite71
08-15-2015, 10:32 PM
12306

loki

Kiyomi
08-15-2015, 10:44 PM
wholy log batman. choppy. looks like ur knock happens right before spool up.

Twhite71
08-15-2015, 10:46 PM
wholy log batman. choppy. looks like ur knock happens right before spool up.

yeah i did it and forgot to stop the log after a bit so it went for a while lol.

Kiyomi
08-15-2015, 10:52 PM
yeah i did it and forgot to stop the log after a bit so it went for a while lol.

its only happening at low load. specifically at 0.5-0.75 maybe try lessening your intake advance a bit in those areas. is it boost or load based tune?

its happening quite often which is not good. because its happening not at wot but near cruising, you might wanna fix it asap.

Twhite71
08-15-2015, 10:56 PM
its only happening at low load. specifically at 0.5-0.75 maybe try lessening your intake advance a bit in those areas. is it boost or load based tune?

its happening quite often which is not good. because its happening not at wot, you might wanna fix it asap.

Was using the COBB OTS Corksport stage 1 + CRI + TIP.

Twhite71
08-15-2015, 10:58 PM
going to reflash to Stage 0 to see if it helps, still waiting to install internals

Kiyomi
08-15-2015, 10:58 PM
Was using the COBB OTS Corksport stage 1 + CRI + TIP.

why not just fix it? do your own map.

Twhite71
08-15-2015, 11:00 PM
why not just fix it? do your own map.

If i only knew how to. not that technical with the tuning yet

Twhite71
08-18-2015, 04:03 PM
12242

Can someone review this log to see if i possibly have internals, i was told by someone that i might have it already. i never added it in after i bought the car, pervious owner could have done it though. dont really want to pull it out and apart to find out unless im going to be putting one in.

loki
08-18-2015, 04:21 PM
Can someone review this log to see if i possibly have internals, i was told by someone that i might have it already. i never added it in after i bought the car, pervious owner could have done it though. dont really want to pull it out and apart to find out unless im going to be putting one in.

fuel pressure looks good. Almost hitting 2000psi...

Impossible to tell for sure if there are internals without pulling it apart and taking a look