Results 1 to 18 of 18

Thread: Twhite71 Logs

  1. #1
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Twhite71 Logs

    Ok so i finally figured out how to do these logs as I'm new to the AP V3.

    Mods:
    corksport cat-back exhaust (have catted downpipe but not installed until i get a HPFP)
    corksport TIH and short ram intake

    Tune: Stage 1 + SF

    if you guys could review and make sure everything looks okay.(fingers crossed)

    i had a Fuel to rich yesterday but hasn't come back.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Twhite71; 07-10-2015 at 02:21 AM.

  2. #2
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs


  3. #3
    Banned
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Projects
    Ride
    another mazda
    Posts
    1,976
    Thanks
    67
    Thanked 261 Times in 121 Posts
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Dude, you need to do a proper 4th gear wot run for a proper log.
    Last edited by Fack_Dude; 07-10-2015 at 08:51 AM.

  4. The Following User Says Thank You to Fack_Dude For This Useful Post:

    boyracer (07-11-2015)

  5. #4
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Fack_Dude View Post
    Dude, you need to do a proper 4th gear wot run for a proper log.
    Okay. Lol I will attempt this again tonight after work.
    IG: Countryboy_MS3

  6. #5
    Moderator loki's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto
    Age
    36
    Posts
    18,038
    Thanks
    1,905
    Thanked 6,150 Times in 3,170 Posts
    Mentioned
    870 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Fack_Dude View Post
    Dude, you need to do a proper 4th gear wot run for a proper log.
    as fack_dude eluded to, you only made it up to 4700 rpms

    You could do a 3rd gear pull with your mods, but right to redline

  7. The Following User Says Thank You to loki For This Useful Post:

    Twhite71 (07-10-2015)

  8. #6
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    July 10th 2015.csv

    so I've attempted to do this better did it on a 3rd gear pull

  9. #7
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    im gonna do another one tonight when its a bit cooler outside.

  10. #8
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs


  11. #9
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs


  12. #10
    Sr Member Kiyomi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Age
    27
    Posts
    4,161
    Thanks
    205
    Thanked 452 Times in 258 Posts
    Mentioned
    115 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    wholy log batman. choppy. looks like ur knock happens right before spool up.
    "There is no path to happiness: Happiness is the path " ~Buddha

    "And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." - Ayrton Senna

    "There is nothing noble in being superior to your fellow man: true nobility is being superior to your former self" -Ernest Hemingway

  13. #11
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Kiyomi View Post
    wholy log batman. choppy. looks like ur knock happens right before spool up.
    yeah i did it and forgot to stop the log after a bit so it went for a while lol.

  14. #12
    Sr Member Kiyomi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Age
    27
    Posts
    4,161
    Thanks
    205
    Thanked 452 Times in 258 Posts
    Mentioned
    115 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Twhite71 View Post
    yeah i did it and forgot to stop the log after a bit so it went for a while lol.
    its only happening at low load. specifically at 0.5-0.75 maybe try lessening your intake advance a bit in those areas. is it boost or load based tune?

    its happening quite often which is not good. because its happening not at wot but near cruising, you might wanna fix it asap.
    Last edited by Kiyomi; 08-15-2015 at 09:55 PM.

  15. #13
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Kiyomi View Post
    its only happening at low load. specifically at 0.5-0.75 maybe try lessening your intake advance a bit in those areas. is it boost or load based tune?

    its happening quite often which is not good. because its happening not at wot, you might wanna fix it asap.
    Was using the COBB OTS Corksport stage 1 + CRI + TIP.

  16. #14
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    going to reflash to Stage 0 to see if it helps, still waiting to install internals

  17. #15
    Sr Member Kiyomi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Age
    27
    Posts
    4,161
    Thanks
    205
    Thanked 452 Times in 258 Posts
    Mentioned
    115 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Twhite71 View Post
    Was using the COBB OTS Corksport stage 1 + CRI + TIP.
    why not just fix it? do your own map.

  18. #16
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Kiyomi View Post
    why not just fix it? do your own map.
    If i only knew how to. not that technical with the tuning yet

  19. #17
    Newbie Twhite71's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brampton
    Ride
    2010 Mazdaspeed 3
    Posts
    200
    Thanks
    40
    Thanked 69 Times in 33 Posts
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Twhite71 View Post
    Can someone review this log to see if i possibly have internals, i was told by someone that i might have it already. i never added it in after i bought the car, pervious owner could have done it though. dont really want to pull it out and apart to find out unless im going to be putting one in.

  20. #18
    Moderator loki's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto
    Age
    36
    Posts
    18,038
    Thanks
    1,905
    Thanked 6,150 Times in 3,170 Posts
    Mentioned
    870 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default Re: Twhite71 Logs

    Quote Originally Posted by Twhite71 View Post
    Can someone review this log to see if i possibly have internals, i was told by someone that i might have it already. i never added it in after i bought the car, pervious owner could have done it though. dont really want to pull it out and apart to find out unless im going to be putting one in.
    fuel pressure looks good. Almost hitting 2000psi...

    Impossible to tell for sure if there are internals without pulling it apart and taking a look

Similar Threads

  1. Twhite71's speed 3
    By Twhite71 in forum Member Rides
    Replies: 42
    Last Post: 05-12-2017, 02:57 PM
  2. My Logs
    By Booostin in forum MazdaSpeed3 Tuning
    Replies: 45
    Last Post: 10-17-2012, 02:16 PM
  3. Thrizzl3's logs
    By Thrizzl3 in forum MazdaSpeed3 Tuning
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2012, 05:07 AM
  4. caq's logs
    By caquricon in forum MazdaSpeed3 Tuning
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2011, 01:44 PM
  5. Some DH logs
    By TriniFyah7 in forum MazdaSpeed3 Tuning
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2011, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •